Haber Centralnog Komiteta Zabranjenog Pušenja - Broj 4386468 - Sarajevo, 21.07.2024.
Ulaz u muzej
Bilten Muzeja
Muzejske postavke
Pionirski kutak
Narodnooslobodilačka borba
Partizanski filmovi
Narodni Heroji
Titovim stazama revolucije
Das ist Walter!
Odjeci i reagovanja
Kontakt

Velika seoba naroda
17.3.2011

Svi na jednom mjestu

Sve o Muzeju Revolucije
Sarajevo-Zagreb-Beograd-Ljubljana-Podgorica, 7.11.2009

Album "Muzej revolucije" je objavljen na 92. obljetnicu Oktobarske revolucije, 7.11.2009. i to u isto vrijeme u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori te koji dan kasnije u Sloveniji.

"Muzej revolucije" je deveti studijski album grupe Zabranjeno pušenje. Istovremeno, računajući i 3 kompilacije te 2 live albuma, riječ je o 14. albumu grupe ukupno.

Modni guru - Download
Modni guru - svjetska premijera prvog singla
Muzej revolucije izlazi 7.11.2009.
Revolucija je danas još samo u muzeju!
Sejo-Depo
Sarajevo, 12.3.2009

Davor Sučić boravi ovih dana u Sarajevu, gdje je za DEPO PORTAL dao inspirativan intervju u kojem govori o novom albumu ali i o temi svog diplomskog rada iz povijesti.

"Modni guru" - najavni singl novog albuma
16.1.2009

Vezano uz rad na novom albumu, Sejo Sexon je dao intervju za portal "Long play". Intervju je prenesen u cijelosti:

Muzej revolucije
Priopćenje grupe „Zabranjeno pušenje“ povodom koncerta grupe „Emir Kusturica & No Smoking Orchestra“ održanog u Beogradskoj Areni 29.11.2008.
1.12.2008

Na veliku žalost grupe „Zabranjeno pušenje“ u subotu, 29.11.2008. godine održan je jedan koncert zbog kojeg smo prisiljeni reagirati.

Naime, taj dan grupa „Emir Kusturica & No Smoking Orchestra“ održala je koncert u Beogradskoj Areni. To samo po sebi ne bi bio nikakav problem pošto smatramo da svi bendovi na ovom svijetu trebaju što je moguće više nastupati bez obzira kako se koji grad zove i gdje se nalazi. Međutim…

Kompletna marketinška kampanja koncerta bila je bazirana na pjesmi grupe „Zabranjeno pušenje“ „Dan Republike“ s jasnom asocijacijom na praznik bivše države, kako kampanjom, tako i terminom održavanja koncerta.

CMC - Sejo Sexon
Republika TurskaRepublic Of Turkey - Ministry Of Culture And TourismRSG RadioFederalna TelevizijaBetLive kladionicaMetromediaCroatia recordsTisak
MUZIKA.HRCroatian Music ChannelRacmanLONG PLAY